"Росія готується до нового наступу": Секретар РНБО вказав на першу ознаку

Росія, імовірно, готується до нового наступу. Першою ознакою є підвищення активності інформаційних атак. Про це написав секретар РНБО Олексій Данілов у колонці для "Української правди", передають Патріоти України.

Данілов зауважив, що росіяни продовжують мріяти про захоплення Києва. Але наразі, за його словами, для росіян завдання максимум – здійснення прориву на оперативних напрямках: південь, повна окупація українських Донецької і Луганської областей, переривання ланцюжків постачання зброї. Чого, до слова, у них все ще не вдається.

"І, звичайно, Київ залишається головною мрією путінських фантазій. росія готується до наступу, першою ознакою якого згідно зі сталою тактикою, є реалізація активних інформаційних заходів", - йдеться в його колонці.

Секретар РНБО пояснив також, що перед бойовими діями, в хід йдуть інформаційні атаки: "Перед тим, як починають стріляти танки, в хід йдуть отруйні інформаційні гази, які складаються з брехні, маніпуляцій, фейків і дезінформації, активізації агентів інформаційного фронту".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...