"Росія готується захищати свої кордони від "злих українців": Військовий експерт вказав на слабкість РФ

Росія готується до оборони на своїй території, росіяни приходять до усвідомлення того, що через деякий час лінія фронту може опинитися на межі міжнародно визнаних кордонів України та РФ, інформують Патріоти України.

Впевненість у цьому висловив військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі, льотчик-інструктор Роман Світан, зазначивши, що Росія зараз масово готують мобілізованих саме для оборони. "Вже можна говорити про те, що росіяни готуються захищати свій кордон від злих українців. Вони вже викопують засічні лінії вздовж Курської, Бєлгородської та Брянської областей. Напасти на нас їм не вистачить сил. Може бути, за кількістю і вистачить. Але стільки засобів ураження у них вже немає", – заявив експерт.

За словами Світана, до весни росіяни здатні набрати близько 300 тисяч осіб, але підготовка їх буде просто жахлива і забезпечити їх повною мірою зброєю не зможуть.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...