Росія хоче влаштувати в Україні "одну велику Бучу", - екскомандир роти батальйону "Айдар"

Російські загарбники планують влаштувати в Україні "одну велику Бучу" після того, як Дональд Трамп повернеться у крісло президента США та перекриє постачання боєприпасів для ЗСУ. Таку думку в етері телемарафону висловив колишній командир роти батальйону "Айдар", військовий аналітик Євген Дикий, передають Патріоти України.

Він зазначив, що в Кремлі вже давно для себе визначили, що програш у війні — це для них кінець режиму. "Тому вони зараз роблять ставку саме "пан або пропав" і вони збираються саме перемогти. І вони навіть не приховують, якою буде ця перемога. Це буде не Крим, це буде одна велика Буча. Вони абсолютно прямо заявляють, що їхньою метою є "окончательное решение украинского вопроса", - заявив Дикий.

Він зазначив, що Кремль запланував перемогу у війні на 2025 рік, оскільки розуміють, що у 2024 році прорвати українську оборону не вийде, тому поки не планують нового походу на Київ чи Харків.

"В них задача на 24-й рік: утримати окуповані території і максимально нас знищувати при спробах їх звільнити. А далі вони вважають, що станеться "друге пришестя", як вони його ніжно називають, Трампушки. От прийде Трамп в Білий дім, перекриє нам постачання БК і от тоді у 25-му вони розвернуться", - заявив Дикий.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...