"Росія мала б вже задихатися, але знайшла лазівку": Політолог розповів, хто найбільше допомагає агресору із партнерів України

Президент Туреччини Реджеп Ердоган єдиний, кого російський диктатор приймає, нормально до нього ставиться й інколи йому підігрує. Про це розповів політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

Він акцентував, що це не означає, що людина проукраїнська чи вона така талановита, тому що путін йому повертає, наприклад, заручників. Микола Давидюк зазначив, що Ердоган може вдаватися до будь-яких дій, проте є питання: що він зробив для України? Навіть Макрон та Шольц, тобто Франція та Німеччина – зробили більше.

"Наприклад, виходить Бербок й робить заяву, через яку Європу потім всю трясе. Або ж вони допомагають фінансами, скільки наших людей вони прийняли", – пояснив Давидюк.

"Ердоган все ж більше помагав росії. Якщо подивитися, скільки українців поїхало в Туреччину, а скільки росіян – це неспівмірні цифри", – зазначив політолог.

"Якщо подивитися, скільки вони допомогли нам безпілотниками Bayraktar, за що ми дуже вдячні. Але на скільки мільярдів доларів вони допомогли обійти санкції росії? Ось це питання", – акцентував Микола Давидюк.

За його словами, турки показують історію з Bayraktar, але це питання 5 мільйонів, 10 чи 100. Проте мільярди йдуть агресорці. Росія мала б задихатися й вже йти здаватися, а вони знайшли лазівку й там працюють.

"Я не хочу створювати з Ердогана супер ідола, бо він собі награє регіональне лідерство. Він собі награє політичні мʼязи. Він грає в цього пашу і йому це прикольно. Але я не скажу, що ми від цього багато отримуємо", – розповів політолог.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...