Росія може розосередити свої бомбардувальники після ударів по аеродромах, - Reuters

Після ударів дронів по військових аеродромах РФ у понеділок, 5 листопада, Росія спробує перемістити та розосередити свої бомбардувальники. Про це повідомили неназвані західні чиновники в коментарі Reuters, передають Патріоти України.

За словами чиновників, атаки на російські аеродроми завдали потужного психологічного удару по окупантах. «Якщо це були вони (українці — ред) … це дійсно показує, що вони можуть діяти в Росії на свій розсуд, і це глибоко турбуватиме росіян. Психологічно я думаю, що це завдає удару», — сказав один із чиновників.

Офіційні особи нагадали, що саме на базі Енгельс знаходилися стратегічні бомбардувальники дальньої дії РФ, але тепер Москві доведеться подумати про їхнє переміщення. "Це може призвести до того, що ці бомбардувальники будуть розосереджені по різних місцях", - сказав чиновник.

Вранці у понеділок, 5 грудня, невідомий літальний апарат упав на злітно-посадковій смузі аеродрому Енгельс-2 у Саратовській області. Крім того, на аеродромі Дягілєво під Рязанню спалахнув бензовоз , в результаті стався вибух. Судячи із супутникових знімків з авіабази, Ту-22М, ймовірно, отримав пошкодження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...