"Росія намагається вислати з Карабаху тисячі людей для перевороту у Вірменії", - місцевий політик

Голова Європейської партії Вірменії Тигран Хзмалян прокоментував події в Єревані та зазначив, що Росія намагається вислати з Карабаху тисячі людей для перевороту у країні. Про це він заявив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"У Єревані триває спроба державного перевороту і несподіване загострення ситуації було пов'язане з тим, що на виборах мера в Єревані через те, що демократичні партії не змогли консолідуватися, а 70% єреванців не прийшли на вибори, - пропутінські, проросійські партії змогли видряпати невелику перевагу в одне крісло", - зазначив він.

Хзмалян наголосив, що саме це послужило сигналом, що треба починати загальну операцію, мета якої полягає в тому, що Росія намагається вислати з Карабаху близько сотні тисяч людей, які, за путінським планом, мають заповнити собою площі та вулиці Єревана.

"Зрозуміло, що заплакані жінки з дітьми, закривавлені, вони послужать тому плану "гарматним м'ясом" для перевороту. Тому, що емоційна напруга в суспільстві зашкалює, і в такому разі, не зумівши захистити демократію - ми не зможемо захистити демократію у Вірменії. І таким чином весь регіон, Вірменія, Грузія - зануритися в безодню диктатури, якщо цей план пройде", - розповів він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...