Росія не напала на захід України не тому, що вони не були зросійщені, а тому, що вона гризе найближчі території, - Олена Кудренко

"Росія напала туди, куди дістають її КАБи, Гради, куди ближче завозити танки. Вона вгризається в найперше, у що дістає. Росія НЕ напала на захід України не тому, що вони не були зросійщені. Якби були на місці нашого сходу - були би. Ще й як. Тисяча відсотків", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тому за всі закиди і лайки таких закидів, що ми тут всі ненавиділи Київ та любили Росію - позбуваюсь таких недалеко мислячих "друзів".

Росія спочатку гризе ближчу територію. Потім, коли понівечить, скалічить, згвалтує, зруйнує - піде до заходу. Також Росія напала на Бучу, Ірпінь, Бородянку, взагалі пішла на Київ - бо у неї були логістичні можливості. Дістала би до Львова - пішла би на Львів.

Не тіште ніхто себе ілюзіями. Немає ніде кращих, чи гірших. Є ті, до кого дістала смерть своїми російськими кістлявими руками, і ті, до кого не дістала. Є ті, хто живе в зоні досяжності російських авіабомб - і ті, до кого вони не долітають. Бомбам все-рівно, хто ви і що ви.

Хочете, дискутуйте. Критикуйте. Я тут на своїй землі, не розповідаю, що хтось винен, чи привів війну, або якщо би Росія була на місці Угорщини - це треба було би дуже низько пасти, щоб казати, що вони там всі самі через це винні.

Невміння бачити справжнього агресора і перекладання основної вини на жертву - звідки ця маячня береться? Давайте поміняємося місцями.

Хоча насправді нікому не поступлюся своїм місцем на Харківщині. Ні з ким своїм місцем не поміняюсь. Тут і зараз - найкраще місце на землі, бо тут - битва. Бійка. Справжня реальність.

Вибачте, емоційна фейсбучна стрічка в мене зранку. Підбурила. Мирного дня".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...