"Росія отримає другу Чечню": Чим небезпечні апетити Путіна щодо України, - Асєєв

Якщо Російська Федерація наважиться на повномасштабне вторгнення, то вона отримає другу Чечню, але розміром усієї України. Це вже буде зовсім інший масштаб, це навіть не чеченська кампанія. Такий варіант розвитку подій стане катастрофою для Росії та російської армії. Про це у коментарі сайту 24 каналу заявив експерт Українського інституту майбутнього з питань окупованої частини Донбасу, письменник, журналіст та блогер Станіслав Асєєв, зазначають Патріоти України.

Тиск Путіна

Станіслав Асєєв впевнений, що Росія не наважиться на повномасштабне вторгнення в Україну. На його думку, це був політичний тиск саме на США перед розмовою Путіна та Байдена, яка відбулася 7 грудня. Але й зараз, на думку експерта, це форма тиску.

Я думаю, що на свята нас нічого катастрофічного не чекає, якщо говорити саме про військовий наступ. Все відбуватиметься приблизно так, як і відбувається. А ось щодо 2022 року, то тут величезне питання. Все буде залежати від стосунків Росії з колективним Заходом та США, зокрема. Тобто, перш за все, я маю на увазі НАТО та наближення Альянсу до кордонів РФ, яке перш за все турбує Росію,
– зазначив фахівець.

Експерт наголосив, що у випадку повномасштабного вторгнення не буде існувати якихось раціональних пояснень, чому російські дивізії увійшли вздовж всього кордону до української території.

Наразі ж вони кажуть, що "на Донбасі нас немає, це все – місцеве населення". Якщо ж вони входять регулярними військами вздовж усього українського кордону, то так вже сказати не вийде. І тут не буде існувати пояснень для світу, чому це відбулося.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...