Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти України.

"Саме у найскрутніші моменти, коли здається, що темрява огортає все Навколо, світло віри та надії найяскравіше вказує шлях. Ворог не спить, його зусилля виявляться наполегливими, але незалежно від цих викликів, перемога буде на боці України. Це буде перемога, досягнута не лише завдяки відвазі воїнів на полі бою, але й через молитву, єдність народу та невгасиму віру в Божу справедливість”, - віщував старець.

Він запевнив, що відбуватимуться ключові події, які змінять хід війни на користь України і призведуть до великих втрат російської армії. Після цього окупанти втрачатимуть свої позиції одну за одною, а міжнародна підтримка стане помітнішою, країни об'єднаються для допомоги здобути перемогу українцям. Це стане свідченням того, що справедливість та правда мають велике значення у світовій спільноті.

"Росія відчуватиме зростаючий тиск не тільки на полі бою, але й на політичній арені, де її дії зустрічають однозначне засудження. Божий суд може здаватися повільним, але він неминучий та справедливий, і кожна несправедлива дія отримає відповідну відплату", - говорив пророк.

Крім того, Даниїл вказав, що у переломний момент, коли все буде близитися до кульмінації, Україна стоятиме на порозі великої перемоги. Він впевнений, що Росія буде покарана за свої дії. "Йдеться про внутрішні зміни, що відбудуться в країні, спричинені усвідомленням необхідності миру. Росіяни бажатимуть зміни політичного керівництва, внутрішніх реформ. Це може змінити Їхнє ставлення до світової спільноти", - запевнив Даниїл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...