"Росія продовжує воювати за підручником. Британська розвідка вже розкопала його і усе розклала по поличках, - Фурса

"Кажуть, що не виключено, що росіяни будуть продовжувати закидувати ракетами і цього тижня. «Не виключено» — ідеальне формулювання. Не треба ніяких розвідувальних даних, інсайдів, чи навіть тайного знання, яким володіє кума вашого двоюрідного брата, сестра якої працює поваром в СБУ. Стріляли — ну ми ж говорили. Не стріляли — ну ми також не говорили, що точно будуть стріляти", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Питання в тому, чи буде Росія послідовною у своїй стратегії і буде ганьбитися до кінця. Чи визнає, що стратегія не працює і треба все ж таки зберегти деякі ракети на майбутнє. Бо стріляють вони не просто так, не тому що істерика. А тому що такий метод. Так прописали.

Росія продовжує воювати за підручником. Проблема в тому, що це російський підручник, який писали росіяни і перевіряли росіяни і що там написано може не працювати. Але ж якісь люди старалися. Писали. То треба виконувати.

Що вони роблять зараз? Британська розвідка розкопала і розклала по поличкам. Ну, як розкопала. Знайшла підручник для молодших і середніх генералів. Джеймс Бонд добре попрацював.

У підручнику написано, що якщо щось пішло не так, треба застосувати SODCIT. Це концепція стратегічної операції зі знищення критично важливих цілей. Метою концепції є «створення умов для протидії загрозам і недопущення агресії, а у разі початку воєнних дій — нанесення супротивнику (коаліції) шкоди, під час якої вони відмовилися б від продовження (ескалація) на вигідних для Росії умовах».

Тобто. Росія визнала, що ЗСУ на полі бою, прямо скажемо, ескалюють. Тобто б’ють російську армію. І протидіяти цьому росіяни не можуть. А тому намагаються бити по інфраструктурі. Щоб створити психологічний тиск. І змусити український народ вимагати від української влади перестати ескалювати і зупинитися у визволенні української території.

Все як за підручником.

Тільки от біда в тому, що цей суперпідступний план такий підступний, що всім зрозумілий. І що ця стратегія ніколи не працювала. Ні в росіян, ні в американців, ні навіть у Гітлера. І вона така відверта і зухвала, що хоч і створює проблеми і бісить, призводить до нервових зривів, але не є ефективною, бо викликає у суспільства інше бажання. Українське суспільство ще більше вимагає від українською влади прискорення ескалації і ще більше бити російську армію, і звільнення української території.

То будуть чи не будуть? А ніхто не знає. Просто треба бути готовим, що вони можуть це зробити. А якщо не зроблять, то можна радіти. А якщо зроблять, то тримати психологічний стрій і показувати дулю Путіну і його стратегії терору. Бо він стріляє навіть не по трансформаторам. Він стріляє по наших мізках. Там головна ціль. Яку прописали у геніальній стратегії геніальних стратегів другої армії світу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...