"Росія розганяє нову ІПСО: тепер ми ще й "ісламофоби", - політолог

"Росія – найбільший вигодонабувач у всьому, що зараз відбувається на Близькому Сході. Навіть не Іран", - пише політолог Михайло Басараб на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"1. Через звірства ХАМАСу дискредитуються усі мусульмани світу. Володимиру Путіну тепер буде простіше пояснити репресії проти мусульман на своїй території.

2. Мусульман фактично заганяють в єдиний антизахідний блок, попри будь-які розбіжності між ними.

3. Росіяни активно поширюють в соціальних медіа серед мусульман РФ емоційні антипалестинські і антимусульманські заяви з України. Таким чином вони хочуть знизити підтримку України навіть в лояльних до нас середовищах мусульман. Кремлівські пропагандисти обгрунтовують цим "СВО", бо ми буцімто виявилися "ісламофобами".

Тому перед тим, як писати щось на тему появи чогось в телеграмі, добряче подумайте, чи не стаєте ви провідником російської ІПСО. Не забувайте, що вони в цьому спеціалісти найвищого класу. На жаль".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...