Росія стягнула до Авдіївки рідкісні зразки озброєння, - Defense Express

Російські окупанти стягнули рідкісні системи озброєння в Авдіївку. Йдеться про касетні боєприпаси із системою самонаведення Мотив, а також інші зразки сучасної зброї. Про це заявив головний редактор Defense Express Олег Катков, передають Патріоти України.

Він також уточнив, що Росія підтягнула вкрай рідкісні для себе системи Торнадо-С і Смерч, яких немає у великій кількості на озброєнні РФ. «Росіяни використовують на Авдіївському напрямку дуже дефіцитні для себе боєприпаси. І це свідчить про те, що ворог залучив значні ресурси на штурм Авдіївки», — заявив Катков.

"Їхня суть полягає в тому, що коли снаряд розкривається, то скидає певну кількість елементів на парашутах. Вони мають інфрачервоні датчики сенсора цілі. Їх використання носить більш епізодичний характер. І це свідчить про те, що ворог залучив значні ресурси на штурм Авдіївки", – резюмував він.

Експерт додав, що Україна використовує багато подібних сучасних систем озброєння. Приміром, снаряди Bonus і SMART, які поставляються для ЗСУ з кількох європейських країн.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...