"Росія створила потужний військовий хаб у Білгородській області": Військовий експерт попередив про небезпеку

Росіяни створили потужний військовий хаб у Білгородській області, який, можливо, використають для наступу на українські позиції. Таку думку полковник запасу Збройних сил України, речник Генштабу ЗСУ у 2014-2017 роках Владислав Селезньов висловив в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

За його словами, переміщення особового ресурсу росіяни можуть здійснити оперативно, але щодо накопичення військової техніки та ресурсів, то для цього потрібен певний проміжок часу.

Зараз у Білгородській області створено потужний військово-технічний хаб і відбулось накопичення тих самих технічних ресурсів. Цей хаб розташований досить далеко від лінії бойового зіткнення, тож українські артилеристи не мають змоги в нього поцілити, а також там створена потужна система протиповітряної оборони", - сказав експерт.

Як наголосив Селезньов, не варто забувати, що ворог не полишає спроб анексувати ліву частину берега Дніпра. На його думку, накопичені у Білгородський області ресурси можуть свідчити про те, що, як тільки погодні умови дозволять, росіяни знову намагатимуться штурмувати українські рубежі та позиції.

Раніше полковник ЗСУ Владислав Селезньов попередив про ймовірність підступних атак з боку росіян. За словами експерта, окупанти можуть організувати атаку на території Харківської області. Також ворог може вдатися до спроб посилити тиск на Куп'янськ та Лиманський напрямок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Важко знайти людину, яка б зробила більше для ослаблення ЗСУ": Волонтер Донік відреагував на оголошення Росією у розшук Хомчака

вівторок, 7 травень 2024, 20:53

Відомий волонтер та військовий інструктор Роман Донік прокоментував у соцмережі "Фейсбук" оголошення колишнього Головнокомандувача ЗСУ, а зараз першого заступника секретаря РНБОУ Руслана Хомчака у розшук у Росії, передають Патріоти України. На думку До...

У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант - ЗМІ

вівторок, 7 травень 2024, 19:51

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України. "Подвійні ставки" - це 8-серійна кри...