Росія в серпні втратила у війні техніки щонайменше на $1,2 млрд, - Forbes (інфографіка)

Країна-агресор РФ за серпень утратила внаслідок повномасштабної агресії проти України військової техніки на суму щонайменше $1,2 млрд. Такі дані 1 вересня навів Forbes, передають Патріоти України.

Протягом двох тижнів Росія втратила два бомбардувальники Ту-22М3, чотири військово-транспортні літаки Іл-76, пускову установку С-400 "Тріумф" і радіолокаційну станцію "Прєдєл-Е".

За даними Forbes, вартість одного Ту-22М3 оцінюють у $294 млн, Іл-76 – $86 млн, С-400 – приблизно $69 млн, а новітньої РЛС "Прєдєл-Е" – $200 млн.

Втрата двох Ту-22М3 стала найдорожчою для країни-окупанта РФ після затоплення крейсера "Москва" ($750 млн) у квітні минулого року, зазначило ЗМІ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...