Росія вбиває Харків. Бог, карма, бумеранг - це неробочі інструменти, - журналістка

"Росія вбиває Харків. Жорстоко, без усякої логіки. Як вона це робить на всіх своїх абсурдних війнах", - пише журналістка Тетяна Даниленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Неможливо видобути із себе конструктивну реакцію на це. Єдине бажання – щоб росіяни відповіли за кожен міліметр кожного розстріляного міста й села.

Бог, карма, бумеранг – ці інструменти зарекомендували себе як неробочі. Залишається тільки вендета. Вічна. На жаль, наше покоління не встигне, і ми передамо її новим поколінням. Росія ніколи не зупиниться сама".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це не збіг! вдарили до лікарнях Києва, поки Зеленський не в Україні. Росіяни обрали момент - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 23:59

Російські окупанти у понеділок, 8 липня, завдали масованих ударів по Києву. Загарбники запустили крилаті Х-101 і “Кинджали”. Міський голова Віталій Кличко повідомив про падіння уламків ракет у Дніпровському і Соломʼянському районах. А також – про вибух...

Сі відправив армію в Білорусь, коли почув план Путіна. РФ готує повтор 2022. ЗСУ блокують на кордоні - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 22:12

Заяви Міноборони Білорусі про напругу на кордоні з Україною можуть бути провокацією з боку Російської Федерації для того, щоб відтягнути ЗСУ з лінії фронту. Загострення ситуації одночасно відбувається з діями Росії щодо перекидання додаткових підрозділ...