Росія втрачає контроль над Бахмутом, ЗСУ контролюють деякі позиції в місті, - експерт

Російські окупаційні війська втрачають контроль над Бахмутом Донецької області. Збройні сили потроху охоплюють противника з півдня і півночі від міста-фортеці і контролюють деякі позиції в самому Бахмуті.

"Поки зарано говорити про оточення, але вогневий вплив з боку Сил Оборони є не тільки на місто, а й на східному секторі. Тобто логістика зі сходу від Бахмута також перебуває під нашим вогневим впливом", – заявив в ефірі телеканалу "Еспресо" військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

Він наголосив, що Сили оборони просуваються щодня без пауз. Це свідчить про те, що українські військові мають ініціативу як на півдні, так і на півночі від Бахмута.

"Крім цього в самому місті відбуваються цікаві події. ЗСУ вже контролюють деякі позиції в самому місті. Тобто росіяни втрачають контроль над Бахмутом. Вони поки мають можливість вільного маневру. Поки ворог не зазнає максимальних втрат, які будуть, коли росіяни будуть затиснуті в окремому секторі", – зауважив Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...