Росіян готують до капітуляції у війні: Піонтковський "викрив" Пригожина

Заколот ПВК "Вагнер" у Росії - багатоходова ІПСО, мета якої підготувати населення РФ до неминучої поразки у війні проти України та повернення до кордонів 1991 року. "Пригожину довірено зіграти найважливішу роль у всій цій операції", - зазначив політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Він упевнений, що "гра" ватажка ПВК підводить росіян до ідеї капітуляції: "30 мільйонів російських військовозобов'язаних з полегшенням і з почуттям глибокого задоволення зустрінуть перший декрет нової влади - скасування путінського указу про мобілізацію - і назавжди залишаться її (нової влади) палкими прихильниками. З ними немає проблем. Але приблизно 10-15% населення (результати недавнього опитування ФСО) - це переконані Z-патріоти, справжні довбануті російські фашисти.

Як їм продати ідею неминучої поразки? Ось тут і незамінний Пригожин. Все це напівкримінальне Z-бидло бачить в ньому свого, із захопленням приймає антиелітний потік свідомості бандита-мільярдера, жадібно хаває його "справжню правду". І ця правда тактовно і дбайливо підводить їх до ідеї капітуляції".

На думку Піонтковського, заколот кардинально послабив особисту владу кремлівського диктатора Володимира Путіна всередині його мафіозної держави і обнулив його шанси на "почесну нічию" у розв'язаній ним "світовій війні". "За цією нічиєю і їздили Бернс до Києва, а Салліван у Копенгагені переконував світ, що "Путін краще, ніж хаос", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...