"Росія нікуди не відводила свою авіацію": Військовий експерт викрив брехню Заходу

Росія не відвела 90% своєї авіації вглиб території. Це брехня, якою західні союзники виправдовують ненадання Україні права наносити удари переданою далекобійною зброєю по РФ, заявив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

"У районі Єйська, Курська, Воронежа, Морозовська тощо авіабази продовжують активно експлуатуватися не тільки для потреб всюдисущих Су-34, а й Су-25, Су-24 тощо. І якби Україна мала дозвіл на нанесення ударів по всіх цих базах ракетами західного виробництва, то Росія втратила б можливість активно використовувати саме ці 90% авіації, яку вона нікуди не відводила (а якби відвела, то просто не мала б шансів долетіти до кордону з Україною в повному бойовому навантаженні)", - зазначив експерт.

Він упевнений, що застосування далекобійного ракетного озброєння по території Росії обеззброїло і критично послабило б російську авіацію. "Коли наші західні партнери виправдовують відсутність дозволу ударів західним ракетним озброєнням по Росії і безпосередньо по аеродромах тим, що там уже нема по чому бити, - це відверта брехня. Або ж профнепридатність спікера, який не розуміє (або не знає), про що говорить", - додав Коваленко.

Він також акцентував, що крім авіабаз у РФ є сотні інших військових об'єктів, "які так і просять прильоту балістичної ракети".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Був залегендований як представник керівництва МНС РФ: Журналісти-розслідувачі встановили особу офіцера ФСБ, який співпрацював з Медведчуком

неділя, 8 вересень 2024, 15:51

Центр журналістських розслідувань встановив особу співробітника 5-ї служби ФСБ Андрія Шкрабо, який для роботи в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи був залегендований як представник керівництва МНС Росії. Він координував дії з Віктором...

"Відпочинок - просто бомба": В Сочі відпочивальники дістали з моря протикорабельну міну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 15:28

Шторм викинув морську міну на пляж у Сочі. Попри загрозу, відпочивальники наближалися до неї й навіть викочували на берег. Про це повідомили росЗМІ, передають Патріоти України. На відео зафіксовано, як троє чоловіків перекочують протикорабельну міну по...