Росіян вибили з частини позицій у районі "дороги життя" Бахмута

Українські військові зайняли частину російських позицій у районі «Дороги життя» Бахмута.

Бойову операцію провели бійці 1-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади.

У бригаді розповіли, що було ліквідовано понад 30 бійців російських окупаційних сил.

Український офіцер з позивним «Мадяр» додав, що бій відбувся на висоті «Хромове» 22 квітня.

«У кадрі воїн «Гориня» з побратимами; третя штурмова рота першого штурмового батальйону славетної третьої окремої штурмової бригади ЗСУ. Десяток ліквідували, інша хробачня втікла», – розповів «Мадяр».


На оприлюдненому відео українські штурмовики зайшли у російські окопи та на близьких дистинкціях ліквідують окупантів.

Варто зазначити, що населений пункт Хромове знаходиться біля важливої дороги неподалік самого міста Бахмут.

Російські військові безперервно гатять по місту з різних видів зброї й намагаються захопити дорогу до селища Хромове.

«На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають важкі бої за місто Бахмут. Також, протягом минулої доби наші захисники відбили атаки противника в районі населеного пункту Хромове», – розповідали нещодавно в українському Генштабі.

“Дорога життя” Бахмута

На цій ділянці фронту росіяни втрачають багато солдатів, розповів солдат-гранатометник 5-ої окремої штурмової бригади ЗСУ Юрій Сиротюк «Мамай».

«Ворог не може вже атакувати по всій лінії фронту. Він промацує, шукає слабку ділянку, концентрується й з того місця атакує. Він або атакує по центральній частині міста, де теж має величезні проблеми. Крайніми днями намагався атакувати з північного напрямку, з боку Хромового, теж поніс великі втрати, був відбитий», – розповів військовий.

Бійці 1-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади. Квітень 2023. Україна. Фото зі сторінки бригади

Нагадаємо, минулого місяця бійці 3-ї окремої штурмової бригади провели також ще одну успішну операцію на бахмутському напрямку та ліквідували пару десятків окупантів.



Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...