"Росіянам вже треба збирати валізи": Ізраїльський журналіст висловився про контрнаступ ЗСУ та звільнення Криму

Україна систематично працює над майбутнім звільненням Криму, і той момент, коли окупанти тікатимуть з півострова, стає все ближчим. Контрнаступ українських військ триває, не варто його недооцінювати. Про це розповів ізраїльський журналіст Цві Зільбер, передають Патріоти України.

Війна вже у Криму

Останнім часом нерідко йдеться про те, що темпи контрнаступу не такі швидкі, як очікувалося. Звісно, це розчаровує людей, які хотіли "усе й одразу". На думку Зільбера, зараз абсолютно недоречно робити такі висновки, бо триває важка робота, під час якої українські військові поступово звільняють нові й нові території.

Цікаво, що навіть радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван, якого вважають близьким до ідеї переговорів України та Росії, заявляв: війна в Україні не зайшла в глухий кут. Так, ЗСУ методично звільняють нові території.

Тому звільнення Криму є неминучим для ворога. Важливо, що міжнародні партнери не давали обмеження на використання західної зброї на півострові.

"Я думаю, що війна переміститься в Крим дуже швидко. Можна вважати, що війна вже там, враховуючи різні окремі вибухи та підриви. Те, як росіяни тікали після підривів Керченського моста, дуже характерно свідчить, що Крим – це питання часу. Їм вже треба збирати валізи", – зауважив Зільбер.

Немає сумніву, що повернення Криму під контроль України стане колосальним ударом по режиму Путіна. Цей півострів є так званою "перлиною" його корони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...