Росіянка у 24 роки виховує 21 дитину від чоловіка-мільйонера: Витрачає щороку 2,5 мільйона гривень на 16 няньок

Жінка родом з Москви, зі своїм багатим чоловіком вона познайомилася під час відпустки у прибережному місті Батумі в Грузії.


24-річна росіянка Крістіна Озтюрк виховує 21 дитину, яких народили сурогатні матері від її 57-річного чоловіка-мільйонера Галипа Озтюрка. Щороку жінка витрачає 96 тисяч доларів (2,5 мільйона гривень) на 16 няньок. Про це повідомляє The Daily Mail, передають Патріоти України.

Кристина из Москвы, со своим богатым мужем она познакомилась во время отпуска в прибрежном городе Батуми в Грузии. Девушка хочет завести 105 биологических детей от своего супруга.

На данный момент пара заплатила суррогатным матерям 168 тысяч евро в период с марта 2020 года по июль этого года.

У россиянки также есть шестилетняя дочь Вика от предыдущих отношений. Кристина рассказала, что находится постоянно с детьми и делает все то, что делают обычно другие мамы.

Семейная пара живет в трехэтажном особняке. Они решили прибегнуть к услугам суррогатных матерей, потому хотели иметь как можно больше детей.

Их первый ребенок родился 10 марта 2020 года, в то время как их последнему 21-му ребенку всего три месяца.

"Я могу сказать вам одно - мои дни никогда не бывают скучными. Каждый день индивидуален, от планирования расписания сотрудников до покупок для моей семьи", - заявила Кристина.

Молодая мама тратит 4 тысячи фунтов стерлингов (144 тысячи гривен) в неделю на предметы первой необходимости для младенцев. Она покупает 20 больших пакетов подгузников и 53 упаковки детской смеси.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спроба росіян прорватись на Харків: На лінії зіткнення все в диму та пожежах. Спецпризначенці НГУ розповіли про ситуацію поблизу Вовчанська (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:00

В основному горять ліси та російська техніка, якій вдалося прорвати державний кордон на Харківщині. Ворогу не вдалося заскочити українців зненацька. Перший штурм захлинувся у крові. На Харківщині, в місцях, де відбувається російський прорив, дуже багат...

"Не бачить майбутнього в Україні": Колега Ольги Фреймут розкрив подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:43

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну. В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна ...