​Росіяни активно намагались купити одного із найбільших виробників зброї для Бундесверу, - блогер

Цікаво, що саме зараз німецькі органи викинули в пресу цю інформацію та старі імейли про перебіг переговорів.

"Росіяни активно намагались купити німецького виробника зброї Heckler & Koch (H&K). В Німеччині готуються до продажу одного з найбільших виробників зброї для Бундесверу. Приватну компанію зараз намагається купити конгломерат з приватних інвесторів з Барбадоса, Мальти, Люксембурга, Нової Зеландії та США", - написав Антон Павлюшко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"За цією оборудкою стоїть французький інвестор Ніколас Васілевскі та Жерар Люссан. Проте спочатку цей продаж повинні погодити в міністерстві економіки, тому поки продаж так і не стався.

Проте цікаво, що в свіжому номері німецького журналу Focus написали про цікаву передісторію цього концерну. Виявляється, в останні роки вже тричі його намагались купити росіяни.

У 2009-му році завод намагався купити Хорхе Портілья-Сумін - російський бізнесмен, що тоді контролював КСПЗ (Клімовський спеціалізований патронний завод). Ви чули колись про такого бізнесмена? Дуже цікавий персонаж з 90-х, що зараз в розшуку.

В той же час купити H&K намагався купити інший наближений до Кремля олігарх. Спочатку, як завжди мова йшла про модернізацію якихось потужностей в Росії, але згодом німці отримували просто пропозицію про купівлю концерну.

У 2012-му році було зафіксовано останню спробу купити цю компанію збоку російських інвесторів. Цікаво, що саме зараз німецькі органи викинули в пресу цю інформацію та старі імейли про перебіг переговорів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...