Росіяни аплодували в захваті: Як Путін у дитинстві рубав голови каченятам, вдягнувши "мантію" та зачитавши "вирок" (відео)

Теорія про те, що неадекватна поведінка очільника кремлівського режиму Володимира Путіна є наслідком його дитячих травм і комплексів, отримала чергове підтвердження, зазначають Патріоти України.

Так, деякі західні політики досі побоюються ставити російського диктатора у безвихідне становище, пригадуючи історію про щура, який, будучи загнаним ним у глухий кут, не здався, а кинувся на свого кривдника. Багато хто також може згадати «мудрість» про те, що «якщо бійка неминуча, треба бити першим», якої Путіна навчила «пітерська підворіття».

Однак існує ще одна вельми показова історія з його юності. Як виявилося, маніакальні нахили у Путіна проявлялися вже в ранні роки, про що ще у 2012 році розповіли його однокласники та класний керівник.

За їхніми словами, під час одного зі шкільних походів хтось із дітей вкрав у сусідньому селі каченят, а майбутній воєнний злочинець зголосився їх убити, тоді як решта від цього відмовилася. Накинувши на себе червону мантію «ката», він попросив когось зачитати чужим каченятам «вирок», після чого почав рубати їм голови.

При цьому розправа над маленькими пташками була подана в ефірі федерального телебачення ніби якийсь «подвиг». «Йде Альохов і пасе кілька штук ось цих каченят… Цих качок все одно треба було якось ліквідувати. Живими ми їх у Ленінград взяти ніяк не могли… Але річ у тім, що самі качки чомусь не хотіли в котел стрибати. Нікому не хотілося відрубувати їм голови, усім було шкода пташок… Усі відмовилися. Тоді Володя встав і сказав: „Тоді що вийде, що ми залишимося без обіду? Без їжі?“. Він узяв сокиру: „Ви тільки мені скомандуйте, раз, два, три, і я тоді вдарю“», — розповіли під час пропагандистського ток-шоу знайомі Путіна, чим, чомусь, викликали бурхливі оплески глядацької зали.

Втім, відтоді мало що змінилося, і росіяни досі аплодують кривавим злочинам свого «вождя».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 10 вересня. Що цього дня спрадавна робили українці аби привернути у свій дім щастя

вівторок, 10 вересень 2024, 7:05

10 вересня за новим церковним календарем (23 вересня за старим) - день пам'яті святителів Петра і Павла, єпископів Нікейських, і преподобного Павла Послушливого, Києво-Печерського. . За старим календарним стилем - день пам'яті святої Анни Пророчиці, І...

Передача иранской баллистики России для ударов по Украине – почему именно Fath-360? - Злий Одесит

понеділок, 9 вересень 2024, 23:55

В последние дни западные СМИ со ссылкой на неких представителей властей и разведку заявляют о том, что Россия будто бы получила от Ирана партию баллистических ракет Fath-360 для применения по территории Украины. О поставках из Ирана я слышу вот уже вто...