"Росіяни будуть реготати. Їх зняли, а ми самі відмовилися від участі у змаганнях. Браво", - Борислав Береза

"Спочатку я дам цю новину, а потім своє роз’яснення до чого це призведе", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Збірним України офіційно заборонили участь у змаганнях, де будуть представлені атлети з Росії чи Білорусі. Відповідний текст наказу опубліковано на сайті Міністерства молоді та спорту України.
Заборона стосується олімпійських та неолімпійських видів спорту, а також видів спорту осіб з інвалідністю. У разі порушення норм наказу, спортивні федерації можуть бути позбавлені статусу національних."
По черзі.
1. Відмовитися від участі у міжнародних спортивних змаганнях могли запропонувати лише ті, хто не порахував наслдки, або навпаки чудово все прорахував та зробив це навмисно. Бо це суцільна зрада
2. Це унеможливлює участь українських спортсменів на змаганнях, а не російських чи біларуських. До речі, ми ж повинні снятися з кваліфікації євро 2024 року. Тому що там буде приймати участь білоруська збірна. Тож знімаємось? Це як купити квіток та йти пішки.
3. Від подібних перфомансів не буде страждати Росія. Навпаки, вони будуть реготати. Їх зняли, а ми самі відмовилися. Браво. Адже менше присутності України в медіапросторі - це ж добре для України, чи не так?
4. Я не стану розкладати на всі складові негативні наслідки для самих українських спортсменів, але це треш та удар саме по українському спорту. Тому що замість прикладання зусиль для відсторонення російських та білоруських спортсменів наша влада прийняла суїциїдальне рішення.
5. Ця історія нагадує мені ситуацію з дурнею, коли влада зняла 30 000 з військових, а потім повертає їм і нічого окрім лайна у свій бік не отримала. І останне. Такі дії нашої влади по бойкоту міжнародних спортивних змаганнь де є росіяни або біларуси нагадує мені рішення лікувати нежить гільйотиною. Хоча, що ще можна очікувати от некомпетентної шобли?
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.