Росіяни хочуть обійти Бахмут з двох боків, - військовий оглядач

Біля Благодатного неподалік Бахмута тривають бої. Мета росіян очевидна – вони хочуть обійти Бахмут з двох боків. Таку думку озвучив військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України.

Бої біля Благодатного тривають

Попович розповів, що про Благодатне надходять повідомлення, які суперечать одне одному. Не лише від ресурсів Пригожина, що Благодатне втрачено, були повідомлення й від наших ресурсів, що ЗСУ залишили Благодатне.

"Генштаб це не підтверджує, та й не всі російські ресурси це підтверджують. Тоді можна зробити єдиний висновок – бої за Благодатне продовжуються щонайменше, й дуже рано казати, що воно перебуває під чиїмось контролем. Історія з Благодатним вкладається в загальний малюнок наступу росіян у районі Бахмута", – зазначив військовий оглядач.

Росіяни хочуть обійти Бахмут з двох боків

Він продовжив, що росіяни хочуть обійти Бахмут з двох боків, як з півночі, так і з півдня. Якщо подивитись зведення, то ми побачимо, що фігурує ще й Кліщіївка – це містечко, розташоване південно-західніше Бахмута. Усе це спрямоване на те, щоб перерубати основні логістичні шляхи постачання матеріально-технічних засобів.

"Якщо Благодатне вони візьмуть, то безумовно вони будуть ближчими до цієї мети. Далі буде Парасковіївка – це селище, що теж розташоване неподалік. І з можливим узяттям Парасковіївки ситуація ще більше ускладниться. Скажімо таким чином", – зауважив Попович.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...