Росіяни кидають у бій останні притомні танки з розконсервації - Коваленко

Російська окупаційна армія використовує танки Т-90 першої серії випуску - виготовлені ще в 1992 році.Про це повідомив військовий оглядач українського гурту «Інформаційний опір» Олександр Коваленко, звернувши увагу на фото транспортування цієї бойової машини, зазначають Патріоти України.

«Це говорить про те, що зі зберігання почали знімати техніку, яку через давність зберігання найважче відновлювати. А ще модернізувати до модифікації Т-90М "Прорив", - зазначив він.

За словами експерта, після того, як у РФ закінчаться в центрах зберігання і ці танки, держава-агресор буде здатна виробляти лише 5-6 танків на місяць.

"Прекрасна" перспектива для війни в довгу", - іронічно зауважив Олександр Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тому що послідовні: Вночі відбувся масований нальот на ще один військовий аеродром у Ростовській області (відео)

понеділок, 22 липень 2024, 8:42

Після успішної атаки українських БПЛА на військовий аеродром у Міллерово, де базується авіаполк новітніх винищувачів Росії, настала черга ще одного стратегічного пункту російської авіації. Зранку мешканці Ростовської області заявили про атаку безпілотн...

Зовсім не схожий на "Шахед": Військовий експерт Коваленко проаналізував функції нового БПЛА росіян, який атакував Київ

понеділок, 22 липень 2024, 8:20

Як повідомляли Патріоти України, у ніч на 20 липня окупанти атакували Україну, зокрема столицю, не лише ракетами та дронами-камікадзе, а й ще один новим безпілотником нині невстановленого типу. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив"...