"Росіяни мають вже боятися": Лайма Вайкуле прогнозує війну на території РФ

Латвійська співачка Лайма Вайкуле висловилася про повномасштабну війну, яку РФ веде проти України. За словами артистки, до цього вона вірила в людей і те, що вони добрі. Однак на зірку чекало розчарування, зазначають Патріоти України.

"Коли почалася війна, я думала про те, що люди набагато кращі і милосердніші. І для мене було великим розчаруванням... Чому Росія напала на Україну? Знищуються люди, звірі, природа", - зазначила Вайкуле в інтерв'ю.

Співачка підкреслила, що у РФ немає жодних шансів себе виправдати. Вайкуле чітко сказала, що фейки пропагандистів Кремля про причини початку повномасштабної війни не мають ніякого відношення до реальності. "Тут не треба шукати ніяких виправдань: Росія винна, вона агресор, вона напала абсолютно без будь-якої причини. Немає причини! "НАТО загрожує РФ", "українці б напали на росіян" - це все брехня і вигадки, це потрібно розуміти!" - заявила зірка.

Вайкуле також додала, що війна може перейти і на території РФ. За словами співачки, росіянам точно варто до цього готуватися. "Війна це так страшно!.. Чому війна має відбуватися на одній території? Якщо люди б'ються, то синці отримують одні й інші. Я не розумію, чому люди цього не бояться. Мені здається, росіяни теж повинні боятися, щоб війна не почалася на їх території. Я майже впевнена, що це станеться", - резюмувала артистка.


Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...