Росіяни масово закликають окупантів до жорстокішого поводження із цивільними в Україні

Наочний результат російської пропаганди.

Інформаційна війна є складовою повномасштабного вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України.

Через це росіяни почали масово закликати російські війська до жорстокішого поводження із цивільним населенням в Україні. Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Facebook.

У перші дні війни росіяни в соцмережах просили українців не панікувати й почекати "поки їх врятують". Однак "перемог" не було та й санкції змусили пропагандистів перевести увагу внутрішньої аудиторії завдяки постановковим відео, де нібито українські військові погано ставляться до полонених окупантів.

Пізніше пропаганда країни-агресорки поширювала фейки про нібито українських націоналістів, які знущаються з мирних жителів. І розповідали, що "нацисти ЗСУ" жорстоко ставляться до літніх людей, а "Азов" нібито катує людей.

"Упродовж останніх восьми років РФ планомірно просувала наратив "про геноцид населення Донбасу". У ньому звинувачували кожного українця та українку, що як наслідок забезпечило режим Путіна значним рівнем підтримки звірств в Україні з боку населення Московії", - підкреслили в повідомленні.

Саме через це росіяни й почали масово закликати загарбників жорсткіше поводитися з українцями. Факти злочинів вони називають постановкою, а окупаційні підрозділи, які в них винні, здобувають почесні звання.

"Варто очікувати, що найближчим часом росіянам відкрито демонструватимуть воєнні злочини ЗС РФ і вони це підтримуватимуть! Ось він - наочний результат російської пропаганди", - підсумували в СтратКом.

Ворожі пропагандисти цинічно заперечують факт перебування великої кількості цивільних осіб на заводі Азовсталь у Маріуполі. Цю дезінформаційну кампанію Росія здійснює винятково для приховання чергового воєнного злочину, відповідати за який доведеться перед трибуналом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...

Буде повтор атаки такого ж рівня: Полковник ЗСУ попередив про масовані ракетні удари по Україні і назвав дати

середа, 8 травень 2024, 20:42

Протягом кількох діб на Україну чекають повторні атаки такого ж рівня, що і у ніч проти 8 травня, тому найближчими 3-4 днями потрібно бути дуже обережними, особливо у нічний час. Полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан...