"Росіяни можуть взяти Одесу в "котел": Військовий експерт поділився тривожним прогнозом

Після закінчення "зернової" угоди у двадцятих числах жовтня російські військові можуть атакувати Одесу з моря. Тривожний прогноз озвучив військовий експерт, полковник Збройних сил України у запасі та військовий льотчик-інструктор Роман Світан, передають Патріоти України.

Також він припустив, що 20-тисячне угруповання окупантів на правобережній частині Херсонської області не збирається залишати Херсон та може рушити у бік Одеси, попри усі зусилля ЗСУ зі знищення ворожого угруповання на Херсонському напрямку. "Брати Миколаїв їм немає сенсу. Вони (росіяни) будуть його обходити, якщо буде поставлено таке завдання", – зазначив він.

За словами Світана, далі росіяни підуть або на порт "Південний", або на Вознесенськ, а звідти – на переріз траси "Київ-Одеса", щоб зробити спробу взяти Одесу в "котел". При цьому експерт акцентував увагу на розгойдуванні ситуації у Молдові і останніх ударах РФ по Одесі іранськими дронами-камікадзе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...