Росіяни наступатимуть з Білорусі? Зеленський терміново подзвонив Буданову

Керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирило Буданов нещодавно заявив про існуючий ризик загострення атак російських військ на півночі. Багато хто сприйняв цю заяву як те, що РФ готує наступ з території Білорусі. Пізніше президент України Володимир Зеленський уточнив в Буданова про що саме йдеться. Так в чому ж полягає задум росіян? Про це детально розповів політолог та військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

00:00 Огляд подій Дмитра Снєгирьова 00:01 Наступ з Білорусі? Про що казав Буданов?

01:33 Зафіксована передислокація особового складу окупантів 02:38 В чому полягає задум росіян?

06:11 Ситуація на Харківському напрямку 08:24 У РФ проблеми з боєздатними підрозділами

10:00 Що відбувається в Білорусі? До чогось готуються?

Опублікував: Дмитро Снєгирьов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загроза з півночі: чи ймовірний новий наступ на Україну з території Білорусі?

п’ятниця, 19 липень 2024, 14:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа",Білорусь,Лукашенко,вторгнення Росії, ЗСУ,ГУР МОУ. За словами Буданова, атака росіян із півночі вже триває і є тенденція на загострення, тому проблему ігнорувати не можна. При цьому Буданов не уточнив, чи буде це Сумський ...

Українські захисники вполювали новітню російську САУ, котру пропаганда вихваляла як "нє імєющую аналагав в мірє" (відео)

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:44

Про непересічний здобуток повідомив військкор Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України. . "Вони зробили це першими. . Батальйон ударних безпілотних систем «Ахіллес» 92-ої ОШБР влучно уразив FPV-дроном російську самохідну артилерійську установку ...