Росіяни незабаром відчують на собі результати поїздки Сирського під Авдіївку, - речник ОСУВ "Хортиця"

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав підрозділи, які боронять Україну на Авдіївському та Куп'янському напрямках. Незабаром росіяни на собі відчують результати цієї поїздки. Про це заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Хортиця" Ілля Євлаш, передають Патріоти України.

"Уже почалася інтенсивна робота. Головнокомандувач приїхав на ділянку фронту, де він і раніше був командувачем ОСУВ. Цей візит позитивно вплине на Збройні Сили України, Сили оборони та негативно позначиться на противнику", – наголосив Євлаш.

За його словами, зараз інтенсивність бойових дій у цій частині фронту сильно зросла. Там ворог підтягує резерви, однак українські захисники завдають росіянам колосальних втрат. "Силу-силенну різної техніки за минулу добу "налущили" наші захисники. 224 окупанти – особовий склад – було вбито та поранено. 128 одиниць озброєння і військової техніки, серед яких 78 різних типів безпілотних літальних апаратів", – каже Євлаш.

Серед втрат росіян також – система ППО "Стріла-10", танки, бойові машини піхоти, гармати та міномети, окопні установки радіоелектронної боротьби, станції відеоспостереження, три склади з боєприпасами та ще 17 укриттів.

"Дуже ефективно відпрацювали наші хлопці. Але це й свідчить про те, що ворог зараз активізував використання важкої техніки та вдається до посилення своїх дій вздовж усієї лінії зіткнення на Лимано-Куп'янському напрямку", – додав капітан ЗСУ.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...