Росіяни "осліпли" на 380-кілометровій ділянці фронту: У Криму знищили РЛС ціною у $100 млн

У ніч проти 30 травня безпілотники Служби безпеки уразили в тимчасово окупованому Криму комплекс дальнього радіолокаційного виявлення "Небо-СВУ" вартістю близько $100 млн. Про це повідомляють "Українська правда", "Радіо Свобода" та "Суспільне" із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України.

Зазначається, що російську РЛС уразили дрони, які є власною розробкою військових контррозвідників української спецслужби. "Ця РЛС поблизу Армянська контролювала ділянку фронту в 380 кілометрів, забезпечуючи захист обʼєктів ворога на території Криму. Після атаки дронів СБУ засоби космічної розвідки зафіксували вимкнення випромінювання радарів РЛС і більше його не фіксували. Дана спецоперація СБУ зробила російську ППО "сліпою" на значній ділянці фронту", - зауважило джерело.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних составів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...