Росіяни панікують: У Петербурзі через нові санкції утворилися великі черги за валютою (фото)

Після того, як США оголосили про розширення санкційного списку проти РФ, згадавши зокрема Московську біржу, росіяни швидко почали позбавлятись валютних накопичень — в РФ утворювалися черги до обмінників. Відповідне відео опублікували в місцевих російських Telegram-каналах, передають Патріоти України.

Зауважується, що саме такі черги біля обмінників помічали 12 червня у Санкт-Петербурзі – "підвищений ажіотаж" на валюту виник після того, як з’явилися новини про новий санкційний пакет від Сполучених Штатів Америки.

Як відомо, уряд США оголосили про одне з наймасштабніших за останній час розширень санкційного списку – під обмеження потрапили фінансові, промислові та оборонні організації, а також додали більше фізичних та юридичних осіб у РФ та країнах, які підтримують її. Крім того, внесли до чорного списку Московську біржу, Національний кліринговий центр та Національний розрахунковий депозитарій.

В результаті оголошення оновленого списку санкцій Мосбіржа повідомляла про припинення торгів валютами, зокрема доларами і євро – тоді вказували, що обмеження на валютну торгівлю почнуть діяти у четвер, 13 червня.

Ймовірно, що з огляду на це росіяни вирішили "активно" позбавлятись валютних накопичень, утворюючи подібні черги до пунктів обміну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...