Росіяни планують "драпати" із Запорізької АЕС: Військовий експерт назвав ознаку

Факти мародерства свідчать про те, що російські окупанти будуть "драпати" з території Запорізької атомної електростанції. Потрібно бути готовими до того, що після відступу ceпротивника на ЗАЕС буде замінована максимальна площа. Про це розповів військовий експерт Іван Ступак в ефірі "FreeДом", передають Патріоти України.

"...факти мародерства - це... одна з ключових ознак того, що, швидше за все, вони будуть звідти драпати...", - зазначив він.

За його словами, РФ також на території АЕС з літа минулого року активно займається промисловим шпигунством. "...Російська Федерація вже десь з літа минулого року займається активно промисловим шпигунством на території цієї АЕС, зокрема, ...паливні збірки, які, якщо не помиляюся, вони виробництва США, вивозилися... для того, щоб отримати доступ до технологій...", - поділився Ступак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...