Росіяни почали будівництво невідомого об'єкта вздовж Кримського мосту (фото)

У тимчасово окупованому Криму біля Керченського мосту окупанти будують паралельну споруду, схожу на другий міст. Про це 20 серпня пише Telegram-канал "Крымский ветер", передають Патріоти України.

"На даний момент призначення цієї споруди невідоме", – йдеться у повідомленні.

Раніше канал розповідав, що вздовж мосту росіяни вбивають палі.

"Мілітарний" зазначає, що на супутникових знімках добре видно бонові загородження з обох боків мостової споруди. "Імовірно, нова споруда призначена для підвищення захисту мосту від потенційних українських атак", – пише видання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 20 серпня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 20 серпень 2024, 22:45

Сьогодні 20 серпня. Триває 909 доба оборони України проти російської навали. - Небезпечно змінилася ситуація на Покровському напрямку;. - окупанти штурмують Новогродівку, бої за Покровськ та Мирноград можуть розпочатися вже у вересні; . - окупанти прор...

"Вони в принципі не бояться українських військових": Офіцер ЗСУ - про жителів Суджі

вівторок, 20 серпень 2024, 22:17

Цивільні жителі підконтрольної Україні частини Курської області, попри кремлівську пропаганду, яка демонізувала українців, не бояться солдатів ЗСУ. Про це заявив заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась, який нещодавно повернувся з Суд...