Росіяни почали створювати малюнки Ту-95МС на базі "Енгельс", - військовий експерт

Росіяни намагаються обдурити супутники й зруйнувати ударні операції. Для цього вони на базі "Енгельс" почали малювати стратегічні бомбардувальники Ту-95МС. Про це розповів військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, передають Патріоти України.

Малюнки Ту-95МС на асфальті

Військовий експерт пояснив, що безпілотники та ракети, які туди будуть заходити, перебувають не на прямому управлінні. Для удару вони виходяться по GPS-навігації або інерціальній системі управління. "А от малюють, скоріш за все, для того, щоб якось позначити фальшиві цілі для супутників, які проводять зйомку", – зазначив Роман Світан.

Проте у дешифраторів супутникових кадрів є програма, яка відслідковує рух тіні при зйомках з різних ракурсів й вона автоматично відкидає все, що намальовано.

Удар у Смоленську

Крім авіаційних компонентів, на заводі, по якому влучили в Смоленську, росіяни ще й збирають ракети. На думку Романа Світана, це щодення планова робота наших Збройних Сил та спецслужб зі знищення військових обʼєктів на території Росії. Це знищення заводів, виробництв, літаків на аеродромах та інших легальних військових цілей, наприклад, тих же енергостанцій, які живлять військові обʼєкти. Це вже не закінчиться до повного розгрому російської армії.

Знищення артилерії ворога

Останнім часом росіяни працюють артилерією, адже авіацію вже відігнали. Крім того, по авіації у них максимум, що залишилося, це використовувати КАБи.

"Вони виводять артилерією все ближче й ближче до лінії бойового зіткнення, адже наша артилерія в контрбатарейній боротьбі вибиває їх практично в любій точці. Саме тому вони намагаються якось впливати", – розповів військовий експерт.

"Й відповідно самі потрапляють під удар. Адже рух російських батарей відслідковується нашими системами, яких зара все більше на лінії фронту", – додав Світан.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...