Росіяни показали виробнитво "Шахедів": Злий Одесит розповів, про що свідчать кадри

Росіяни показали "масове" виробництво "Шахедів". Проте не слід піддаватися паніці, а тверезо оцінити те, що ми побачили. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

"Я спеціально розбив відео на скрині, щоб кожен міг порахувати скільки, він побачив дронов-камікадзе. Крім того, уважно розглянути той факт, що на відео не вся продукція готова, а відображено один із етапів збирання. При цьому дуже дивно, як на мене, знаходження дронів різного ступеня готовності не тільки в одному приміщенні, а й в тому самому ряду", – каже він.

Крім того, цікавим є і маркування на фюзеляжах Shahed-136. Слід звернути увагу і на фото складального цеху, в якому розміщується сотня фюзеляжів, робочий простір дозволяє одночасно збирати до півсотні дронів.

"Ці відео та фото дають уявлення про кількість, але не відповідають на основне питання – темпи збирання готової продукції, що залежить від постачання іноземних запчастин? Скільки Росія може собі дозволити за місяць не зробити фюзеляжів, а зібрати повноцінних дронів-камікадзе? Адже якби її виробництво задовольняло її потреби щомісячного терору України, то навіщо тоді Іл-76 ВПС Ірану продовжують літати до Москви?", – резюмував Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...