Росіяни показали виробнитво "Шахедів": Злий Одесит розповів, про що свідчать кадри

Росіяни показали "масове" виробництво "Шахедів". Проте не слід піддаватися паніці, а тверезо оцінити те, що ми побачили. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

"Я спеціально розбив відео на скрині, щоб кожен міг порахувати скільки, він побачив дронов-камікадзе. Крім того, уважно розглянути той факт, що на відео не вся продукція готова, а відображено один із етапів збирання. При цьому дуже дивно, як на мене, знаходження дронів різного ступеня готовності не тільки в одному приміщенні, а й в тому самому ряду", – каже він.

Крім того, цікавим є і маркування на фюзеляжах Shahed-136. Слід звернути увагу і на фото складального цеху, в якому розміщується сотня фюзеляжів, робочий простір дозволяє одночасно збирати до півсотні дронів.

"Ці відео та фото дають уявлення про кількість, але не відповідають на основне питання – темпи збирання готової продукції, що залежить від постачання іноземних запчастин? Скільки Росія може собі дозволити за місяць не зробити фюзеляжів, а зібрати повноцінних дронів-камікадзе? Адже якби її виробництво задовольняло її потреби щомісячного терору України, то навіщо тоді Іл-76 ВПС Ірану продовжують літати до Москви?", – резюмував Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...