"Росіяни поставлять йому ці питання": Зеленський назвав найбільший страх Путіна

Російський диктатор Володимир Путін найбільше боїться залишитись ізольованим він навколишнього світу на одинці з власним суспільством. Таку думку голова держави висловив під час інтервʼю представниками іноземних ЗМІ, передають Патріоти України.

Він заявив, що Росію найбільше боїться її диктатор Володимир Путін. "І він повинен залишитися наодинці зі своїм суспільством, зі своїм народом, він повинен з ними залишитися, вони повинні з ним розбиратися, а світ повинен (змусити Росію – ред.) просто полишити нашу землю і вийти на свою землю", - заявив Зеленський.

Він заявив, що коли агресію Путіна в Україні буде зупинено у російського суспільства зʼявиться до нього багато запитань. "Він буде на своїй території, до нього всі питання ставитиме його суспільство. І так воно повинно бути. Ізоляція агресора, іншого виходу немає", - підкреслив Зеленський.

Крім того, Зеленський заявив, що вважає російського диктатора терористом, який не тримає слова, тому з ним нема про що домовлятись.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...