"Росіяни поставлять йому ці питання": Зеленський назвав найбільший страх Путіна

Російський диктатор Володимир Путін найбільше боїться залишитись ізольованим він навколишнього світу на одинці з власним суспільством. Таку думку голова держави висловив під час інтервʼю представниками іноземних ЗМІ, передають Патріоти України.

Він заявив, що Росію найбільше боїться її диктатор Володимир Путін. "І він повинен залишитися наодинці зі своїм суспільством, зі своїм народом, він повинен з ними залишитися, вони повинні з ним розбиратися, а світ повинен (змусити Росію – ред.) просто полишити нашу землю і вийти на свою землю", - заявив Зеленський.

Він заявив, що коли агресію Путіна в Україні буде зупинено у російського суспільства зʼявиться до нього багато запитань. "Він буде на своїй території, до нього всі питання ставитиме його суспільство. І так воно повинно бути. Ізоляція агресора, іншого виходу немає", - підкреслив Зеленський.

Крім того, Зеленський заявив, що вважає російського диктатора терористом, який не тримає слова, тому з ним нема про що домовлятись.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...