Росіяни прагнуть бойової нічиєї, - колишній командир взводу батальйону "Айдар"

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий зазначив, що росіяни намагаються наступати на Куп'янському напрямку, щоб змусити нас відтягнути резерви з півдня. Таку думку він висловив в етері програми "Вердикт з Сергієм Руденком", передають Патріоти України.

"Метою росіян є відтягнути на Куп'янський напрямок достатньо значні наші резерви з півдня. Ні для кого не секрет, що поки у наступі ЗСУ не залучена навіть й половина тих сил, що готувалися до наступу. Для росіян є найбільшим жахіттям те, що станеться з так званою лінією Суровікіна, коли дійде решта резервів Сил Оборони. Тобто, коли будуть залучені саме основні сили ЗСУ. Росіяни розробили план, і він може спрацювати - це спробувати наступати десь на іншій ділянці, без розрахунку на якусь перемогу, але з тим, щоб змусити нас використати резерви не на півдні, а кинути їх на Слобожанщину", - пояснив Дикий.

За його словами, якщо росіяни зможуть відтягнути на Куп'янський напрямок хоч декілька бригад ЗСУ, які готувалися під наступ, то це дає їм шанс на так звану бойову нічию. "Тобто, вони не просунуться, але й ми їхній фронт не прорвемо. І це та мета якої вони прагнуть. Росіяни розуміють, щоб ставити більш амбітні цілі у них немає ресурсу. Вони прагнуть бойової нічиєї для того, щоб наші союзники почали змушувати нас сідати за стіл перемовин. Тобто мова піде про заморозку конфлікту. На жаль, ця частина ворожого плану може спрацювати. Поки усю навалу загарбників на Куп'янському напрямку утримують ті частини ЗСУ, які там стояли раніше", - зауважив Дикий.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...