Росіяни пишуть про "замах на начальника бойової підготовки ЗСУ": У Краматорську біля житлового будинку підірвали авто (фото)

У вівторок, 22 жовтня, у Краматорську підірвали авто, припарковане біля під'їзду житлового будинку на вулиці Парковій, 107. Про це повідомили у місцевому телеграм-каналі, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, постраждав чоловік, який знаходився у салоні машини. Його шпиталізували. На місці працюють правоохоронці. Поліція поки що не робила офіційної заяви.

У російських пабліках пишуть, що начебто це була спроба замаху на начальника бойової підготовки ЗСУ у Краматорську. Вибуховий пристрій заклали під службовий Mercedes-Benz ML.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...