Росіяни ризикнули "півофіційно" плюнути в каву Байдену, - політтехнолог Голобуцький

Репліка пересічного місцевого посадовця - це ніби і не офіційно заявлена позиція Кремля. Але це посадовець окупаційної адміністрації.

"Російські окупанти ризикнули "півофіційно" плюнути в каву Байдену з приводу чергових вимог звільнити Крим і Донбас. Подивимось, що "прилетить" у відповідь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"США негайно повинні припинити свою агресію проти корінного населення Америки і терміново вивести американський військовий контингент з тих країн, куди вони увійшли без запрошення" - гордо гавкнув "РИА Новости" якийсь "співголова Асамблеї слов'янських народів кримського регіону" Роман Чегринець (колаборант: народився і навчався в Криму, працював в Сімферопольській райраді, після анексії негайно перейшов на бік окупанта і навіть отримав посаду в кримській Антимонопольній службі окупанта; воно ще й голова "Білоруської громади Криму").

Все це США повинні виконати, перш ніж вимагати в Росії деокупувати Крим і Донбас. Таку реакцію викликала заява політичного координатора постпредства США при ООН Родні Хантера на засіданні РБ ООН, що США ніколи не визнають Крим російською територією і не скасують свої санкції проти Росії, поки та не змінить свою політику щодо України.
Репліка пересічного місцевого посадовця - це ніби і не офіційно заявлена позиція Кремля. Але це посадовець окупаційної адміністрації. В котрій ніхто не ризикує робити заяви, тим більше щодо міжнародної політики, без узгодження з Кремлем. Це розуміємо ми, це розуміє і Конгрес, і Адміністрація Білого дому, і Байден. Чекаємо, що "прилетить" у відповідь на таку зухвалість".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...