Росіяни самі викрили таємницю недоімперії: Forbes викрив брехню РФ щодо випуску нових танків. Виробництво не збільшується, а занепадає (відео)

Росіяни похвалилися новими танками / скріншот

Виробництво нових танків в Росії різко сповільнилося. Такого висновку дійшли журналісти видання Forbes, проаналізувавши недавній пропагандистський ролик російського танкового заводу "Уралвагонзавод" (УВЗ).
"УВЗ оголосив, що вони "успішно завершили" контракти на поставку нових танків Т-90М "Прорив" та відремонтованих Т-72Б3М. але на відео, як не дивно, не вистачає реальних машин, що дозволяє припустити, що виробництво різко сповільнилося, - йдеться в публікації. - Судячи з наявних даних, виробництво танків на улюбленому заводі Путіна знаходиться на рекордно низькому рівні: на відео і супровідних фотографіях видно тільки три танки".

Як відзначають журналісти, звичайно, у росіян можуть бути десятки щойно побудованих Т-90М, але не показати їх було б незвично:

"Відео дає відчуття, що виробництво сповільнюється і що після партій в 8-10 УВЗ тепер обмежується виготовленням тільки трьох Т-90М одночасно. Мало того, УВЗ, можливо, навіть більше не буде виробляти нові Т-90М з нуля. Загадкова відсутність більш раннього Т-90А в Україні змусила багатьох повірити в те, що цей тип був знятий з озброєння для модернізації до Т-90М".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...