"Росіяни шукають алгоритми виходу з ситуації": Військовий експерт проаналізував заяву Медведєва

Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак вважає, що позиція росіян щодо переговорів "з урахуванням поточних реалій на землі" наразі дискредитувала себе. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Медведєв нічого нового не генерує. Він лише ретранслює те, що вже було сказано раніше. Він може публікувати скандальні заяви, але великі стратегічні та геополітичні питання озвучує виключно щодо директив з Кремля, передаючи це своїй багатомільйонній аудиторії. Справді, у нього понад мільйон підписників", - зауважив Ступак.

Військовий експерт нагадав, що кожного разу, коли навіть теоретично підіймалася тема мирних переговорів, російська сторона, незалежно від того, чи то Путін, Пєсков, чи Медведєв, заявляла, що переговори можуть початися лише "з урахуванням поточних реалій на землі", і це не підлягає обговоренню.

"Спочатку російські позиції були сильнішими. Але коли виникла ситуація з Курщиною, вони не очікували цього. Формулювання "з урахуванням поточних реалій на землі" повністю дискредитувало себе. Наразі росіяни шукають алгоритми виходу з ситуації. Хоча наразі заявлено, що жодних перемовин не відбудеться. Але вони точно будуть пізніше, коли росіяни остаточно визначаться з позицією", - наголосив Ступак.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...