Росіяни сприймають свої великі втрати як досягнення: Естонський генерал спрогнозував, коли закінчиться війна

Війна в Україні не закінчиться доти, доки Росія як держава не зміниться, чи не розпадеться на маленькі держави. Про це заявив головнокомандувач силами оборони Естонії генерал Мартін Херем в інтерв'ю місцевому телебаченню, передають Патріоти України.

Він зазначив, що в сучасній Росії загибель сотень солдатів на фронті сприймають не як втрату, а як ознаку сили і могутності. На думку Херема, росіянам немає діла до цих втрат, але зовсім інша справа, коли "держава" отримує ганебні для неї удари від українців.

"Я не бачу кінця цьому конфлікту, поки Росія повністю не зміниться. Це більше не повинна бути Росія, Це не повинна бути велика і могутня країна, яка вважає, що має право робити все. Росія має розпастися на маленькі держави, у яких не буде так багато влади і амбіцій", – пояснив Херем.

Перспективи закінчення війни

За словами колишнього посла України в Німеччині, а нині заступника голови МЗС Андрія Мельника, для перемоги ЗСУ вже в цьому році потрібно збільшити Західні поставки зброї в 10 разів. Він закликав партнерів України перетнути всі "штучні червоні лінії" і виділити по 1% свого ВВП на постачання зброї для української армії.

Водночас російська сторона не приховує, що в разі своєї перемоги продовжить агресію вже проти інших країн. За словами депутата Держдуми Анатолія Вассермана, наступним завданням після України для Росії стане "прорив блокади" навколо Сербії, яку нібито встановив блок НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...