"Росіяни у нас і досі спокійно і навіть законослухняно заробляють у фармбізнесі", - Голобуцький

"Почитав в Кочеткова, що в нас по 16-х місяцях ракетних обстрілів досі росіяни (і конкретно російські військові посадовці і, можливо, певні структури - принаймні, це випливає з бізнесової історії розробника) спокійно і навіть законослухняно заробляють у фармбізнесі. Йдеться про противірусний (в тому числі проти ковіду) цитовір-3", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Хороша штука. І недорого, я глянув на Таблетки.уа - всього 170-190 гривень за 12 капсул, є чи не в кожній аптеці.
Розроблено в Пєтєрбурґє. Фірмою «Медико-біологічний комплекс «Цитомед» (основний власник - мільярдер Алєксандр Хромов, починав свій бізнес у російській Військово-медичній академії і не втратив зв’язків із військовими структурами РФ; такі речі взагалі дожиттєво працюють - якщо вже зв'язав свій бізнес зі спецслужбами чи Міноборони, то це назавжди, скільки потім не плутай сліди суто цивільними замовленнями).
Виробляється, як стверджує Олександр Кочетков, в тому ж Пєтєрбурґє, тим же "Цитомедом" - хоча в супровідних документах препарату, котрий продається в нас, виробником числиться Фінляндія, фірма «Cytomed Oy».
Але, згідно з даними Кочеткова, по факту навіть в наших реєстраційних документах так і зафіксовано: виробляє російський МБК "Цитомед", а з початком війни ліцензію переоформили на фінський "Цитомед Ою", який, очевидно, належить тому ж основному "Цитомеду".
Коротше, ліцензію по факту російського препарату мали припинити відповідно до минулорічного наказу нашого МОЗ. Але досі не припинили.
Причому Кочетков з подивом констатує, що там жодної корупції. Тобто, звичайний провтик: забули, не зауважили, затуркались... А в результаті вже 16 місяців ми платимо - по скільки? гривень 90? 100? з ціни 170-190 грн кожної упаковки на 12 капсул? - в кишеню російського олігарха, в російський військовий бюджет, можливо, напряму в кишені російських військових.
Це, звісно, не настільки епічний подвиг, як полтавське вироблення деталей до ракет, якими Полтаву ж і обстрілюють, але десь в тому ж напрямку. Тож варто припиняти цей бардак. Хоча би через 16 місяців війни".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...