Росіяни влаштують криваві "жнива": Відомий таролог попередив українців про чергову небезпеку

Екстрасенс і астролог Роман Шептицький попередив про серйозну небезпеку, яка загрожуватиме українцям у релігійні свята - 18, 19 січня, а також у День Соборності України - 22 січня, передають Патріоти України.

Як він зазначив, "по енергії" в такі дати нечисть особливо любить біснуватися: "Потрібно бути максимально уважними і обережними. Від гадів можна очікувати всякі капості".

Шептицький закликав цими днями уникати місць масового скупчення людей, побоюючись масованих обстрілів або терактів. Особливо небезпечним буде 22 січня: "Ворог може діяти раптово, незаплановано і намагатися якомога більше нашкодити. Як жнива, щоб зібрати побільше жертв для їхніх демонічних нечистих покровителів".

Також екстрасенс зазначив, що на Україну чекає два складних місяці - лютий і березень, у деяких моментах вони стануть вирішальними в боротьбі проти РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.