"Росіяни вмирають пачками, але все одно давлять": На півночі Харківщини бойові дії охопили вже восьме село (відео)

Станом на вечір суботи 11 травня 2024 року точиться бій за село Глибоке, що у північній частині Харківської області. Про це з місця подій повідомляє рота ударних БПОА "Гострі картузи" спецпідрозділу Нацгвардії "Омера", передають Патріоти України.

"На 20:00 йдуть бої за населений пункт Глибоке, який веде до дамби Трав'янського водосховища. Зараз дуже важка ситуація з Глибоким, але наші оборонці, воїни ТрО, "Кракену" тримають цей населений пункт. Віримо в перемогу. Росіяни пруть, несуть великі втрати, але наступають", - сказав один із бійців.

Військовий уточнив, що бої за Глибоке розпочалися о 14:00. "Росіяни вмирають пачками, але все одно давлять і місцями досягають успіху. Ніч буде дуже складна", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у цьому ж повідомленні від "Гострих картузів" заявлено про начебто втрату Силами оборони "ще одного населеного пункту" в даній частині Харківщині. Про який саме населений пункт мова, це не уточнюється.

"Сьогодні в ході важких боїв наші оборонці були змушені відійти ще з декількох своїх позицій. Ще один населений пункт сьогодні повністю відійшов під окупацію, під російський контроль", - кажуть "Гострі картузи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оцінка останніх подій на Торецькому напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 23 червень 2024, 21:35

1. Отже, спочатку по ситуації, які мені відома на даний час... Протягом крайніх кількох діб, передові підрозділи противника на Торецькому напрямку перейшли до активних (наступальних) дій у тактичній зоні й спромоглися досягнути деяких позитивних для се...

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...