Росіяни встигають компенсовувати втрати на фронті людей, але не техніки, - аналітик Дикий (відео)

Ветеран російсько-української війни, екскомандир роти батальйону Айдар Євген Дикий в інтерв'ю Radio NV розповів, що росіяни встигають компенсувати втрати на фронті людей, але техніки у них стає все менше, передають Патріоти України.

«Їм (російським окупантам — ред.) теж дуже важко. Вони теж дуже виснажуються в цій війні, несуть дуже великі втрати. Якщо по людях вони ці втрати достатньо ефективно поки що поповнюють, то сталося якраз те, чого ніхто не чекав — слабким місцем Росії виявилося не м’ясо, а залізо. А залізо таки виявилося слабким місцем», — заявив Дикий.

Ветеран російсько-української війни нагадав, що російський оборонпром мобілізований і працює в три зміни. Він наголосив, що незважаючи на прискорений темп виготовлення в Росії нової техніки та боєкомплекту та розконсерсування техніки з російських складів, цього не вистачає для компенсації знищеного в Україні.

«Наприклад, танки. За місяць вони роблять 20 нових і знімають із складів 50 старих. Загалом приїжджає 70 нових машин. За цей самий час ми в середньому спалюємо від 120 до 150 в різні місяці. Ця різниця дебету з кредитом, вона кожного місяця наростає і наростає», — запевнив Дикий.

За словами українського ветерана, в російських складах, які створив ще Радянський Союз «видно днище» і деяких видів техніки «лишилось максимум на два роки». «Але і то, це із варіанту, що вони будуть воювати до останньої машини, і що всі машини боєздатні. А не правда ні перше, ні друге», — додав він.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оцінка останніх подій на Торецькому напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 23 червень 2024, 21:35

1. Отже, спочатку по ситуації, які мені відома на даний час... Протягом крайніх кількох діб, передові підрозділи противника на Торецькому напрямку перейшли до активних (наступальних) дій у тактичній зоні й спромоглися досягнути деяких позитивних для се...

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...