Росіяни з трьох боків намагаються атакувати Соледар, - військовий експерт

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що ситуація навколо Соледара є продовженням тривалих атакувальних ворожих дій на Бахмут. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Ворог упершись в оборону Бахмута намагається з півдня й півночі обійти Бахмут з метою перерізання ліній забезпечення, але до ліній забезпечення ворогу ще далеко. Соледар розташований на північ від Бахмута і ворог намагається пробитися через місто, щоб вийти на трасу, яка зі Слов'янська забезпечує Бахмут. Ситуація в Соледарі складна. Ворог активізував штурмові дії, додавши нових сил на цю ділянку. ЗСУ завдають ворогу значних втрат", - зауважив Згурець.

За словами експерта, ситуацію навколо Соледара ускладнює те, що раніше ворог захопив Яковлівку Бахмутського району. "Цей населений пункт з півночі нависає над Соледаром і дозволяє ворогу завдавати удари по долині, де розташований Соледар. Ворог намагається з трьох боків атакувати місто. Туди будуть перекинуті додаткові підрозділи ЗСУ. Вибивати противника буде складно і наша оборона стає жорсткішою. Будемо наступати та звільняти Донбас", - підкреслив Згурець.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...