Росіяни заявили про "роботу ППО": В окупованому Маріуполі прогриміли вибухи

У неділю, 24 березня, у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області пролунали вибухи. Росіяни заявляють про «роботу ППО». Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram, передають Патріоти України.

Об 11:46 він написав, що у Маріуполі «гучно». «Епіцентр ближче до Лівобережного району», — зазначив Андрющенко.

Радник мера зауважив, що росіяни пишуть про нібито роботу протиповітряної оборони в місті. Однак, за його словами, українці знають, як саме «працює» ППО російських окупантів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий припустив, коли росіяни готують напад на Харківську область

четвер, 9 травень 2024, 22:30

Росіяни готують напад на Харківську область. Про це в інтерв'ю The Economist сказав командир 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Павло Федосенко, передають Патріоти України. За його словами, РФ нападе на Харківську область в середині травня. Нині ...

Китайська мафія купила найбільший бордель Європи і поселила у ньому шпигунів - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 21:50

"Дім розпусти" з назвою Pascha став центром розслідування прокуратури Дюссельдорфа через підозри у зв'язках з контрабандною групою та відмиванням грошей. Як стало відомо Bild, слідство припускає, що китайська банда відмивала гроші через бордель. Найбіл...